|  | | Βόσκουν τα προβατα εκεί που φυτέψαμε |
|  |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 21, 2010 6:50 pm |
|
|
| admin |
| Site Admin |
|
 |
| Συμμετάσχουν: 23 Ιαν 07 |
| Δημοσιεύσεις: 118 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Βοσκούν τα προβατα εκει που φυτέψαμε στις 7/2 με ΣΚΑΙ ΑΣΔΑ κτλ.
Τα ίχνη βόσκησης είναι εμφανή. Ευτυχώς όχι σε μεγάλη κλίμακα αφού τα πρόβατα δεν τρώνε όπως φαίνεται τα πευκάκια που είναι και η πλειοψηφία των δενδρυλίων που φυτεύτηκαν.
Τις μηδικές όμως τις περιποιήθηκαν για τα καλά.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα φαγωμένα δενδρύλια , πευκάκια που δεν πειράχτηκαν, λάκους που ανοίχτηκαν και περιμένουν φυτά για τοποθέτηση και τέλος την στάνη που δεσπόζει στην περιοχή με την άδεια τινός άραγε. Με την ανοχή όλων υποθετουμε.
 |
|
|
|
|
 |  | | Τα πρόβατα τα έβαλε ο βοσκός την αμέλεια ο διοργανωτής |
|  |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 3:45 pm |
|
|
| GN |
|
|
 |
| Συμμετάσχουν: 11 Ιούν 09 |
| Δημοσιεύσεις: 1 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Στις 19 του μήνα, όταν πήγαμε 2 άτομα στο χώρο, δεν είχαν μπει ακόμα τα πρόβατα.
Όποιος, όμως πήγε στις 21 δεν θα είδε τις κορδέλες που μάζεψαμε. Τις οποίες πετάξαμε μετά στο κάδο ανακύκλωσης.
Και εννοείτε αμφισβητώ ευθέως την "διαφήμιση" του ΣΚΑΙ μετά την δεντροφύτευση, ότι φυτεύτηκαν 10000 δενδρύλλια. Εγώ είδα τις μισές, σχεδόν, τρύπες άδειες. Ακόμα και αν οι τρύπες ήταν 10000, τα δενδρύλια δεν ήταν πάνω από 5000. Δεν θέλω να κάνω περαιτέρω υποθέσεις όμως τον χώρο τον παράτησαν στην μοίρα του.
Η ένστασή μου είναι σε αυτό ακριβώς. Εγώ βρήκα κορδέλες (πρέπει να μάζεψα 200-300 μέτρα) και πεταμένα μαύρα πλαστικά περιτυλίγματα δενδρυλλίων καθώς και πολλές άδειες τρύπες.
Το μόνο που θα παραθέσω όμως είναι ένα βιντεάκι που τράβηξα με το κινητό μου.
*μια διόρθωση στα λεγόμενα μου στο βίντεο. Την δεντροφύτευση δεν την έκανε ο ΣΚΑΙ. Αλλά έγινε με πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ και του ΑΣΔΑ.
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις υπογραφές σε αυτό το forum! Γραφτείτε ή Συνδεθείτε στο φόρουμ! |
|
|
|
|
|
 | |  |
| "ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ" Αρχική σελίδα » Δραστηριότητες του ΟΜΙΛΟΥ |
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1
|
|
|
|
|